Home / Ontmoet ons / Wie zitten er achter De BeestenBende?


Wie zitten er achter De BeestenBende?

Naast alle teams die op pad gaan om hun buurt op te ruimen, is er ook een team dat langsgaat op de scholen (en kinderen kennis laat maken met De BeestenBende), evenementen organiseert en de BeestenBende hotline bemant.


Elke dag weer gaan wij op zoek naar versterking voor De BeestenBende, beantwoorden we vragen van BeestenBende-leden en begeleiders, denken we na over welke evenementen onze leden het leukst zouden vinden en onderhouden we de website, Facebook, Twitter en de YouTube pagina  van De BeestenBende.

Natuurlijk kun je onze namen niet allemaal in één keer onthouden, daarom stellen wij onszelf even aan je voor.

We gaan van links naar rechts.
In het gele shirt, helemaal links, staat Nina. Zij is onze chef uitbreiding. Nina is de beste in het bedenken van oplossingen! Als je er niet uit komt, heeft zij elk plan van het hele alfabet al paraat.
Naast Nina staat Kiki en zij is onze chef social media. Kiki kan heel goed onthouden en luisteren. En als je iets kwijt bent dan weet Kiki altijd waar het ligt.
Dan hebben we Ilse. Zij is redacteur bij De BeestenBende en de jongste van het team. Ze brengt de meeste lol en kent alle woorden in het woordenboek, die Ilse haarfijn kan uitleggen . Naast Ilse staat Michèle, zij is het hoofd van De BeestenBende. Zij kan het met iedereen goed vinden, iedereen kan bij haar terecht en ze is het beste maatje van Mr. Watts.
Op de bovenste rij staat Regy. Zij doet de aanvoering in de nieuwe leden en is de grootste fan van pindakaas. Regy ziet het altijd wanneer iemand hulp nodig heeft en voordat je het aan haar wilt vragen staat ze al naast je. Naast Regy staat Yaël, zij is de organisator van de evenementen. Yaël vindt weetjes over van alles en nog wat héél interessant en vertelt dat dan ook altijd zo snel mogelijk aan iedereen!