Home / Actueel / Nieuwsberichten


26 Februari 2016

Fotowedstrijd tijdens Landelijke Opschoondag

Fotowedstrijd tijdens Landelijke Opschoondag

Op zaterdag 19 maart is het weer zover: de Landelijke Opschoondag 2016. Dé gelegenheid voor heel Nederland om die knijper uit de schuur te halen en de straat op te gaan om deze van een grondige schoonmaakbeurt te voorzien. Jij als BeestenBender zorgt natuurlijk het hele jaar door al voor een schone buurt en mag op deze dag als echte dieren- en natuurliefhebber niet ontbreken.


Dit jaar is het extra leuk om een ronde te lopen op 19 maart. Je kunt namelijk meedoen aan de BeestenBende- fotowedstrijd, waarmee jouw team leuke prijzen kan winnen. Deelnemen is heel eenvoudig. Volg de 3 stappen van de afbeelding hierboven:

1. Ga met je team op pad tijdens de Landelijke Opschoondag

Doe je outfit aan, neem je knijper mee en trek er opuit om zwerfafval op te speuren.

2. Maak een foto van je bende samen met een beest

Ga tijdens deze dag met je team op de foto met een dier, zoals op het voorbeeld. Dat kunnen bijvoorbeeld dieren zijn die je onderweg tegenkomt. Maak jezelf er niet te gemakkelijk vanaf door met je huisdier op de  foto te gaan, want de leukste en origineelste foto's winnen! Wat je wint blijft nog even een verrassing.

3. Stuur de foto naar ons op

Je kunt de foto naar ons mailen (info@mijnbeestenbende.nl) of deze sturen naar onze BeestenBende- whatsapp (06-41857034). Vertel er even bij dat het voor de fotowedstrijd is en vergeet niet te vermelden uit welke gemeente je komt en wie er precies op de foto staan.

Aan deze drie stappen voldaan? Top! Als je team gewonnen heeft, ontvang je bericht van ons. 

Veel plezier en opruimze op 19 maart!