Home / Actueel / Nieuwsberichten


14 Juni 2015

Wensambulance naar De Grote BeestenBende-dag

Wensambulance naar De Grote BeestenBende-dag

Als je bij De BeestenBende zit, ben je door je inzet natuurlijk de held van de buurt. Daar bedanken wij iedereen voor tijdens De Grote BeestenBende-dag. We willen twee mensen nog in het speciaal bedanken – namelijk de helden Adrie en Joke van de Wensambulance!


Toen de aanmelding voor de grote dag opende, kreeg De BeestenBende een telefoontje van Lenie Vos uit de gemeente Oss. Lenie vertelde ons dat ze echt heel graag naar de Grote BeestenBende-dag wilde, maar niet kon komen omdat ze in het ziekenhuis lag. Ze vond dit zó jammer, dat ze wilde proberen of ze tóch nog op de een of andere manier kon komen.

Na een aantal telefoontjes kwamen we samen met de moeder van Lenie en een medewerker van het ziekenhuis uit op De Wensambulance Brabant. De wensambulance is een vrijwilligersinitiatief dat zieke mensen helpt om naar hun favoriete plek te gaan. Vrijwilligers Adrie en Joke zorgden dan ook dat Lenie alsnog naar De Grote BeestenBende-dag kon! Lenie mocht zelfs op de foto met Julia van Bergen!

Omdat we het zo leuk vinden dat Lenie een onvergetelijke dag had in het Dolfinarium bedanken we de helden Adrie en Joke. Jullie doen fantastisch werk en De BeestenBende hoopt dat jullie dit nog heel lang blijven doen!