Home / Actueel / Nieuwsberichten


15 Juni 2015

Chelsea en Kayleigh hebben 'Het beste idee van De BeestenBende'

Chelsea en Kayleigh hebben 'Het beste idee van De BeestenBende'

Tijdens de speciale BeestenBende-show in het DolfijndoMijn reikte Jochem van Gelder de prijs uit voor ‘Het Beste idee van De BeestenBende’. Na een lang beraad werd de jury - bestaande uit Jochem van Gelder, Sep Duin en dolfijnentrainer Simon -  het eens over de top 3, waar uiteindelijk een winnaar uit kwam.


Alle leden van De BeestenBende hadden de mogelijkheid om een idee in te sturen als oplossing tegen plastic soep. Het idee mocht zo gek zijn als je je maar kon bedenken en de winnaar werd gekozen op de Grote BeestenBende-dag. Om 17.00 uur begon de show en kondigde Sep Jochem van Gelder aan. Samen met dolfijnentrainer Simon, die ook in de jury zat, startten ze meteen met de spannende uitreiking.

De top 3, bestaande uit de ideeën van Chelsea en Kayleigh van Dam, Isabella Berkers en Jeffrey Ros en Len den Hollander, werd om de beurt op het podium geroepen. De kinderen kregen allemaal een speciaal gemaakt schilderij van hun idee. Uiteindelijk wonnen Chelsea en Kayleigh met hun ‘Incredible Plastic Soupmarine’ een ontmoeting met dolfijn Juno en twee overnachtingen in een Stayokay hostel. ‘We hadden het totaal niet zien aankomen!’, aldus Chelsea en Kayleigh.