Home / Nieuwsberichten / Voor alle gemeenten


2 November 2019

Een dagje achter de schermen bij de dolfijnen

Een dagje achter de schermen bij de dolfijnen

Afgelopen zaterdag ontvingen de winnaars van de fotowedstrijd van de Landelijke Opschoondag dan eindelijk hun prijs… Een kijkje achter de schermen bij het Dolfinarium!


Een dagje achter de schermen bij de dolfijnen

 Om 10.00 uur 's ochtends verzamelden de winnaars zich voor de poort van het (voor bezoekers dichte) Dolfinarium. Daar werden ze samen met het BeestenBende-team opgevangen door Allison en Merel, die de BeestenBenders de hele dag van alles lieten zien en ervaren!

Het duo wist alles te vertellen over de dieren die in het Dolfinarium wonen en de BeestenBenders zaten vol met vragen. Na een bezoekje aan de Stellerzeeleeuwen en de bruinvissen was het tijd voor een speciale teken-opdracht. De BeestenBende-teams mochten een vorm van 'verrijking' voor de dieren verzinnen en op papier zetten! Dat kan te maken hebben met bijvoorbeeld het voeren van de dieren of iets om mee te spelen. En wie weet voert het Dolfinarium een van de ideetjes van De BeestenBenders echt uit in de toekomst! 

Na een lekkere lunch wachtte de leden nog allerlei speciale shows in het park. Een van de BeestenBenders mocht de dolfijn zelfs aanraken! Het was een gezellige en bijzondere dag en de winnaars voelden zich echte VIPS.