Home / Events en foto's / Zwijndrecht


13 April 2016

Verslag: Kick-Off Zwijndrecht

Kick-Off Zwijndrecht

De BeestenBende in Zwijndrecht is woensdagmiddag 13 april officieel van start gegaan. Wethouder Jolanda de Witte was aanwezig bij winkelcentrum Walburg, waar ze De BeestenBende opende door het zwerfafvallint samen met BeestenBende-lid Robin door te knippen.

Om de middag extra speciaal te maken, was er een goochelaar aanwezig die de kinderen verbaasd deed staan met zijn vingervlugge trucs. ‘Hoe doet ie dat toch?’ Was een vraag die niet alleen uit de monden van de kinderen klonk, maar ook door de hoofden van de aanwezige ouders spookte.  

Na de goochelshow stonden de groepjes te popelen om te beginnen met de speurtocht. Tijdens deze tocht namen ze al het afval mee dat ze tegenkwamen. En dat was nogal wat! Van het afval dat gevonden werd rondom het winkelcentrum, konden maar liefst vijf zakken gevuld worden. Ieder groepje had fanatiek aan de opdrachten voldaan en was binnen geweest bij Jumbo Verhoef en Kaasbest voor wat lekkers. Het was een gezellig middag en we wensen alle kersverse BeestenBenders succes in hun BeestenBende-carrière!

Bekijk foto's