Home / Events en foto's / Zwijndrecht


24 Mei 2017

Verslag: De BeestenBenders op bezoek bij de dieren

De BeestenBenders op bezoek bij de dieren

Een speurtocht over de kinderboerderij, het voeren van de duiven en knuffelen met babygeitjes. De BeestenBenders uit Zwijndrecht hebben het afgelopen woensdag allemaal gedaan bij kinderboerderij de Kiboe-hoeve.
De middag begon met een speurtocht over de Kiboe-hoeve. Bij alle dieren hingen platen met vragen die de kinderen met hun begeleider konden beantwoorden. De vragen bleken nog best lastig, maar het is allemaal gelukt! Alle kinderen kregen een leuk prijsje voor het juist beantwoorden van de vragen. 
Tussendoor konden we de babygeitjes aaien. Dit was nog best spannend, want de geitjes probeerden soms zo je shirt of veters op te eten! Ook de konijnen mochten we op schoot houden en knuffelen. De duiven konden zelfs gevoerd worden door een maiskorrel op je hand te nemen. De kinderen vonden dit erg spannend! Er waren nog veel meer bijzondere dieren te zien, zoals de kalkoen, de pauw en de varkens.
Na een welverdiende pauze met wat drinken en een koekje speelden we de zwerfafvalrace. Ook deze bleek lastig in de hitte, maar de kids hebben goed hun best gedaan!

Bekijk foto's