Home / Events en foto's / Winterswijk


6 April 2016

Verslag: BeestenBenders in het klimbos

BeestenBenders in het klimbos

Woensdagmiddag 6 april kwamen ongeveer 50 BeestenBende-leden uit Winterswijk hun skills testen in het klimbos. De BeestenBenders moesten door samen te werken verschillende hindernissen trotseren. Aan het eind van de middag volgde er nog een wedstrijd waarin de kinderen lieten zien hoe goed ze met de touwen overweg konden.

Toen iedereen gearriveerd was ging deze leuke middag van start. Iedereen stond te popelen om te beginnen maar aangezien veiligheid altijd voorop staat, kreeg de groep eerst uitleg van de kliminstructeur. De BeestenBenders toonden zich ook goede luisteraars en toen het voor iedereen duidelijk was wat ze deze sportieve middag allemaal te wachten stond, kon het klimmen en klauteren beginnen. 

Nadat de Winterswijkse BeestenBenders de hindernisbaan hadden beklommen was het tijd voor een kleine pauze om op adem te komen en te genieten van een verfrissend drankje. Uitgerust stonden de teams klaar voor een wedstrijd over, de zojuist getrotseerde, hindernisbaan. De BeestenBende-leden gingen als een speer over het parcours en deze fanatieke middag kende maar nipt een winnaar. 

Bekijk foto's