Home / Events en foto's / Winterswijk


10 December 2014

Verslag: BeestenBenders gaan op bootcamp!

BeestenBenders gaan op bootcamp!

Woensdag 10 december hebben De BeestenBende-leden van Winterswijk een stoere en sportieve middag beleefd. Zij hebben zich deze middag klaargestoomd voor de winter. De BeestenBende-leden hebben namelijk meegedaan aan een bootcamp.

Om helemaal in het stoere thema te komen kregen De BeestenBenders legerstrepen op hun wangen. Ze begonnen daarna met een warming-up. Toen de wangen rood gekleurd waren van de warming-up kon het echte werk beginnen. Er werden verschillende onderdelen behandeld, zo mochten ze oefeningen doen met autobanden, moesten ze zware zandzakken slepen tijdens het rennen en werden er korte wedstrijdjes gedaan. Samen moedigden zij elkaar aan tijdens de Bootcamp. Er werd sportief in een teamverband gewerkt. In de pauze kregen ze een stuk fruit en wat drinken en als beloning voor hun goede inzet kregen ze op het einde een ‘Echte Bikkel-certificaat’, een BeestenBende-muts en pen mee naar huis.

De BeestenBenders hebben zich deze middag goed voorbereid voor de harde windstoten, vorst en sneeuw en hebben zich goed vermaakt!

Bekijk foto's