Home / Events en foto's / Winterswijk


17 Mei 2017

Verslag: De BeestenBenders naar het sportspektakel

De BeestenBenders naar het sportspektakel

Springen, spelen en opruimen. De BeestenBenders uit Winterswijk vermaakten zich gisteren in de hitte op het voetbalveld bij FC Trias.

Met bijna 60 BeestenBenders deden we rondom de velden van FC Trias een opruimronde. Met vijf volle zakken kwamen de kinderen terug. Om nog even in het zwerfafvalelement te blijven, gingen we daarna door met een zwerfafvalrace. Om de beurt gingen de BeestenBenders, met een knijper vol zwerfafval in hun hand, door de hoepels en zigzagden ze door de pionnen.

We hadden geluk met het weer vandaag, wel 28 graden en volop zon! Het was wel zweten geblazen, dus na de zwerfafvalrace was het tijd voor wat eten en en koekje in de schaduw. 

De kinderen werden na de pauze in twee groepen verdeeld. De ene groep begon met het trotseren van de stormbaan en de andere groep ging aan de slag met zeskamp-spelletjes. De stormbaan, die leek op een wipe-outbaan, was met die warmte een uitdaging voor de BeestenBenders. Gelukkig hadden we plantenspuiten om de kids te verkoelen. 
Ook bij de zeskampspelletjes zoals skippybalken, vier-op-een-rij, zaklopen en hoepelen werden de kids verkoeld door ouders die fanatiek mee deden. Ze haalden emmers water voor de kinderen en vermaakten zich ook prima. Het was een zonnige en geslaagde middag!

Bekijk foto's