Home / Events en foto's / Winterswijk


28 Mei 2016

Verslag: De Grote BeestenBende-dag 2016 (Winterswijk)

De Grote BeestenBende-dag 2016 (Winterswijk)

Zaterdag 28 mei  was het zover: De Grote BeestenBende-dag 2016. Meer dan 1100 BeestenBende-leden kwamen vanuit hun eigen gemeente naar het Dolfinarium toe voor een speciale dag. Leuk feitje: Maar liefst 17 bussen waren er nodig om alle leden naar Harderwijk te krijgen.

De hele dag hebben de BeestenBenders in het Dolfinarium mogen rondlopen en wat hadden ze een geluk met het weer! Toen om 17.00 uur het park dicht ging voor alle ‘gewone bezoekers’ verzamelden de BeestenBenders zich bij het DolfijndoMijn voor de speciale show. Toen de kinderen eenmaal zaten en het DolfijndoMijn helemaal geel kleurde was het tijd om af te tellen: 5, 4, 3, 2 … en bij 1 kwam Sep het podium op en werd de BeestenBende-rap ingezet.

Na de BeestenBende-rap was de uitreiking van de prullenbak ontwerpwedstrijd. De drie genomineerde werden naar het podium geroepen. De prullenbak die de eerste prijs heeft gewonnen wordt echt gemaakt.

Dit jaar waren het maar liefst vijf artiesten die voor de BeestenBenders kwamen optreden. B-Brave kwam speciaal naar het Dolfinarium en na een half uur vol met hun hits ontvingen zij een daverend applaus van de BeestenBenders. Na het optreden begon de dolfijnenshow, stiekem keken de BeestenBenders hier natuurlijk het meest naar uit. Na de dolfijnenshow was het tijd om naar huis te gaan. Bij de uitgang kregen alle BeestenBende-leden nog een goodiebag mee naar huis. Het was een zeer geslaagde dag.

 

Bekijk foto's