Home / Events en foto's / Wijchen


27 Januari 2016

Verslag: BeestenBenders naar de bios!

BeestenBenders naar de bios!

Woensdag 27 januari werd een jaar fanatiek zorgen voor een schone buurt beloond toen 120 kinderen en begeleiders van De BeestenBende uit Wijchen een bezoek brachten aan bioscoop Cinema Roma. In de splinternieuwe bioscoop konden zij genieten van de film ‘Dummie De Mummie en de Sfinx van Shakaba’. Voorafgaand aan de film lieten de BeestenBenders eerst nog even zien waar zij zo goed in zijn, door een opruimronde te lopen in het centrum van Wijchen.

Ruim voor aanvangstijd kwamen de eerste enthousiaste groepjes al binnen druppelen. Nog voordat zij de opdracht kregen het centrum in te gaan om deze te voorzien van een grondige schoonmaakbeurt, werden de eerste vuiltjes al van het bioscoopterrein geprikt. Met zo’n 120 BeestenBende-kinderen en begeleiders was dat opruimklusje zo geklaard.

Na het centrum van Wijchen en de omgeving van de bioscoop schoon achter zich te hebben gelaten, nestelden de kinderen zich in de comfortabele stoelen van de nog nieuw ruikende bioscoopzaal. Om de VIB-ervaring (Very Important BeestenBender) compleet te maken mocht een drankje en wat lekkers om van te smullen tijdens de film niet ontbreken.

Bekijk foto's