Home / Events en foto's / Wijchen


8 Maart 2017

Verslag: De BeestenBenders nemen een frisse duik!

De BeestenBenders nemen een frisse duik!

Op 8 maart zijn de BeestenBenders uit Wijchen bij elkaar gekomen om een frisse duik te nemen in het zwembad. Ze konden zich helemaal uitleven in de glijbaan en ze konden genieten van het lekkere warme water. Ook stonden wij met ons eigen spel langs de kant. De kinderen moesten de plastic soep uit het water opduiken, en de BeestenBender die het meeste plastic soep uit het water haalde is uitgeroepen tot de "waterrat van Wijchen"!

Nadat alle kinderen zich hadden omgekleed, kon de leuke middag beginnen! Bijna 100 BeestenBenders waren klaar om te gaam zwemmen. Voor dat er werd bekend gemaakt dat De BeestenBende opzoek was naar de waterrat van Wijchen konden de BeestenBenders vrij zwemmen en zich helemaal uitleven op de glijbaan, BeestenBender na BeestenBender. 

Vervolgens kon de wedstrijd beginnen! Honderde muntjes werden in het zwembad gegooit wat voorgesteld werd als plastic soup. De taak van de BeestenBenders was om zo veel mogelijk muntjes uit het zwembad te halen en dat ging als een speer! Na 5 minuten kwamen al BeestenBenders met meer dan twintig muntjes! Alle kinderen die mee hebben gedaan hebben ontzettend veel plastic uit het water opgedoken, maar er kon maar één team de meeste hebben. Het team van Nora hebben 47 muntjes uit het water gehaald! Omdat het team van Nora het meeste muntjes van alle BeestenBenders uit Wijchen hebben wij ze de titel "waterrat van Wijchen" gegeven!