Home / Events en foto's / Wijchen


28 September 2016

Verslag: De BeestenBende bij de brandweer (28-9)

De BeestenBende bij de brandweer (28-9)

Woensdag 28 september kregen de BeestenBenders uit Wijchen een exclusief kijkje achter de schermen bij de brandweer. Tijdens de rondleiding kregen de brandweermannen een melding dat er een echte brand was in Wijchen. De BeestenBenders waren getuige van een echte brandweeractie! Het was een geslaagde middag.

Gisteren was het zo ver en konden De BeestenBenders uit Wijchen eindelijk een kijkje nemen bij de brandweer. Toen iedereen er was, gingen we van start met de rondleiding. We hadden er allemaal zin in! Ook de brandweermannen waren enthousiast en lieten heel veel van hun werkzaamheden zien. Échte helden zijn het! Plotseling ontving de brandweer een melding en moesten ze met gillende sirenes er vandoor, heel spannend was dat. De brandweermannen ontvingen applaus voor deze snelle actie.

Op het einde van de middag mochten de kinderen zelfs met de brandweer slang spuiten. Een voor een kregen de kinderen allemaal de kans om dat te doen en met het warme weer vond niemand het erg om een beetje nat te worden.
Na de hele leuke middag gingen alle BeestenBenders weer naar huis. Iedereen kreeg nog een vette BeestenBende muts mee om in de winter lekker warm naar buiten te kunnen om zwerfafval op te ruimen.

Het was een spetterende middag! :) 

Bekijk foto's