Home / Events en foto's / Velsen


29 Juni 2016

Verslag: BeestenBenders naar de boerderij!

BeestenBenders naar de boerderij!

Woensdag 29 juni gingen de BeestenBenders uit Velsen naar Boerderij Zorgvrij.
Om 15:00 uur verzamelden alle BeestenBenders zich voor de ingang van de boerderij, hier werden de BeestenBenders in twee groepen gesplitst.
De eerste groep ging naar het spinnenbos, daarbij kreeg je een speciale rugzak mee.
In de rugzak zaten spinnenopdrachten en ook wat lekkere limonade en dropveters.
Hup het bos in, na een stukje lopen kwamen de BeestenBenders bij een grote klimtoren, hier moesten de kinderen verschillende opdrachten uitvoeren.
Zo moesten ze bijvoorbeeld een bekertje maken van papier waar ze hun limonade uit konden drinken maar ook spinnen tekenen op elkaars wangen en een spinnenweb van touw maken. De BeestenBenders waren erg fanatiek!

De tweede groep ging een speurtocht op de boerderij doen, deze bestond uit verschillende opdrachten en vragen, zo moesten ze bijvoorbeeld een varken natekenen. Naast de varkens leefden er ook andere dieren op de boerderij zoals konijnen, kippen, geiten en koeien.  Na een uurtje wisselden de groepen om. Om 16.30 uur ging de boer de koeien melken, de BeestenBenders konden dat van dichtbij meemaken. Het was een gezellige en zonnige middag die in de speeltuin van de boerderij ten einde kwam!Bekijk foto's