Home / Events en foto's / Oss


24 Juni 2015

Verslag: BeestenBenders in actie!

BeestenBenders in actie!

Afgelopen woensdagmiddag verzamelden zo’n 100 BeestenBende-kinderen en –begeleiders in de Buurttuin in Oss. In het kader van de Week van de Natuur versierden de kinderen allemaal een eigen vogelhuisje. Na het versieren liep iedereen in een stoet naar de bioscoop voor de film ‘Spangas in Actie’!

Rond 14.00 kleurde de Buurttuin BergbOss BeestenBende-geel en dat was niet de enige kleur die deze middag te zien was. De kinderen kregen elk een vogelhuisje die ze zelf mochten versieren. Met verf, stickers en stiften veranderden ze de saaie huisjes in ware kunstwerken. Er was voor iedereen limonade en wat lekkers en gelukkig zat ook het weer erg mee.

Toen iedereen klaar was met versieren legden we de huisjes te drogen in de zon en vertrok iedereen gezamenlijk naar de bioscoop. In de bioscoop kreeg iedereen wat te snoepen en Earth Water tegen de dorst. Om 16:00 uur ging de spannende film ‘Spangas in Actie’ van start. Gelukkig liep het verhaal van de film goed af en gingen de BeestenBenders met een voldaan gevoel én prachtige vogelhuisjes naar huis. Nu rest hen alleen nog het vinden van een mooi plekje voor de vogelhuisjes..

Bekijk foto's