Home / Events en foto's / Oss


18 Januari 2017

Verslag: De BeestenBende nieuwjaarsduik

De BeestenBende nieuwjaarsduik

Op 18 januari zijn de BeestenBenders uit Oss samengekomen om mee te doen aan de nieuwjaarsduik. Nadat de kinderen gezamelijk in het water zijn gedoken konden ze meedoen aan allerlei aqua-games! Ook stonden wij met ons eigen spel langs de kant. De kinderen moesten de plastic soep uit het water opduiken, en de snelste BeestenBender is uitgeroepen tot de "waterrat van Oss"!

Nadat alle kinderen klaar stonden in hun badkleding aan de rand van het zwembad werd er afgeteld voor de nieuwjaarsduik. Alle kinderen sprongen tegelijk in het water, en zwommen naar de overkant. Na deze nieuwjaarsduik werden de golven van het zwembad aangezet en konden de kinderen spelen in het zwembad. Toen de golven voorbij waren zijn de aqua-games begonnen. Het BeestenBende-team had hulp nodig met het opvissen van plastic soep uit het zwembad, en de BeestenBender die het snelst alle plastic ringen uit het zwembad kon opduiken werd uitgeroepen tot de "waterrat van Oss". 

Alle kinderen die mee hebben gedaan hebben ontzettend snel al het plastic uit het water opgedoken, maar er kon er maar één de snelste zijn. Bart Janssen wist in maar lieftst 6,64 seconden alle plastic ringen uit het water te halen! Omdat Bart het snelste was van alle BeestenBenders uit Oss hebben wij hem de titel "waterrat van Oss" gegeven! 

Bekijk foto's