Home / Events en foto's / Leidschendam-Voorburg


30 Maart 2016

Verslag: BeestenBenders op bezoek bij de politie!

BeestenBenders op bezoek bij de politie!

Op woensdag 30 maart waren de BeestenBenders uit Leidschendam-Voorburg te gast bij de politie. De BeestenBende-kinderen en begeleiders werden vriendelijk onthaald door de aanwezige politieagenten en –agentes op het bureau in Voorburg. Daar kregen zij als bedankje voor het schoonhouden van hun eigen buurt een exclusief kijkje achter de schermen.

Nadat politieagente Daniëlle de kinderen kort toe sprak en loofde voor hun werk, ging de rondleiding door het bureau van start. De kinderen zagen hoe het is om te werken bij de politie. Ze zagen ook de verzameling vervoersmiddelen, waaronder fietsen, auto’s, bussen en zelfs een boot, die de politie gebruikt! Ze probeerden echte helmen, schilden, stokken en kogelvrije vesten van de agenten uit. Behalve het laten afnemen van hun eigen vingerafdrukken kregen ze ook een kijkje binnen de cellen en de meldkamer.

Aan het eind van de middag kreeg iedereen iets lekkers te eten en te drinken. De kinderen en begeleiders bedankten alle agenten en agentes die zo enthousiast hebben meegedaan met het evenement. Als aandenken van deze leuke en leerzame middag kregen de kinderen ook een presentje mee naar huis. We bedanken de politieagenten en –agentes van politiebureau Leidschendam-Voorburg voor hun gastvrijheid en toewijding.

Bekijk foto's