Home / Events en foto's / Leidschendam-Voorburg


14 Oktober 2015

Verslag: BeestenBenders op bezoek bij ADO Den Haag

BeestenBenders op bezoek bij ADO Den Haag

Woensdag 14 oktober bezochten de leden van De BeestenBende uit Leidschendam-Voorburg het stadion van de club ADO Den Haag. De kinderen en hun begeleiders werden rondgeleid door het Kyocera Stadion en deden mee aan een speciaal gemaakte voetbalquiz.

Twee medewerkers van het stadion verwelkomden de kinderen en hun begeleiders in de brasserie. Tijdens de tour namen de leden een exclusief kijkje in een van skyboxen, het perscentrum, de senaatskamer, het museum, de spelerstunnel en natuurlijk het veld. Ondanks dat er verschillende teams moesten trainen, kregen de leden toch even de tijd om te voelen hoe het is om op dat veld te staan. Ook de stoelen in de dug-out, een plaats waar de meeste voetballers liever niet zitten, moesten even uitgetest worden.

Na de rondleiding kreeg iedereen wat lekkers te eten en te drinken en deden de kinderen in verschillende groepen mee met de voetbalquiz. Het was een spannende nek-aan-nekrace, waarna uiteindelijk twee groepen zich de winnaars mochten noemen. Alle leden en medewerkers van het Kyocera stadion, bedankt voor de geslaagde middag!

Bekijk foto's