Home / Events en foto's / Leidschendam-Voorburg


5 April 2017

Verslag: BeestenBenders naar het sportspektakel!

BeestenBenders naar het sportspektakel!

De BeestenBenders uit Leidschendam-Voorburg verzamelde zich bij SEV Leidschendam op 5 april voor het BeestenBende-sportspektakel. Iedereen keek er al naar uit! De middag begon met een warming-up om opgewarmd te worden voor de rest van de middag. 

Nadat alle kinderen een goeie warming up kregen kon het sportspektakel beginnen! De kinderen konden zich helemaal uitleven op de stormbaan. Er werden allerlei spelletjes gedaan. Op de stormbaan was er zwerfafval en het doel van de BeestenBenders was om zo veel mogelijk zwerfafval op te rapen en daar kregen ze extra punten voor. In hun vertrouwde teams begonnen de kinderen de jacht naar zwerfafval– een koud kunstje voor de getrainde BeestenBenders! 

Daarna was er een zwerfafvalrace en mochten de kinderen nog een skippybalk race houden. De BeestenBenders moesten zichzelf zien te bewijzen in een spannende zwerfafvalrace die ze moesten overwinnen zonder ‘hun’ zwerfafval onderweg te verliezen. En alsof dat al niet zwaar genoeg was, gingen ze daarna ook de skippybalk race houden. Het was een spannende wedstrijd en er werd steeds op het nippertje door een team gewonnen. Uitgeput van het sporten, smaakte een verfrissend drankje als afsluiting van de middag natuurlijk extra goed. Het was een geslaagde middag!