Home / Events en foto's / Leidschendam-Voorburg


26 Oktober 2016

Verslag: De BeestenBende viert Halloween

De BeestenBende viert Halloween

Op woensdag 26 oktober kwamen de BeestenBenders uit Leidschendam-Voorburg bij elkaar om samen Halloween te vieren. Dat hebben ze gedaan door zich allemaal eng te verkleden, djembé te spelen, spelletjes te spelen én ze werden ook nog eens geschminkt! Het was een geslaagde middag!

Nadat alle BeestenBenders zich verzamelden bij Scouting Orion in Voorburg konden we beginnen. De kinderen hebben geleerd hoe ze op een djembé moeten spelen. Alle BeestenBenders hadden een goed gevoel voor ritme en wisten al snel hoe het moest! Toen ze het allemaal door hadden, speelden ze allemaal samen. Het was net een echte band!

Daarna mochten de BeestenBenders spelletjes spelen die met Halloween te maken hadden, hele griezelige spelletjes dus! We begonnen met een Halloween Quiz. Daarna hebben we een heksenhoedendans gedaan, een moordspel en spoken tikkertje! Ondertussen werden de kinderen ook nog eens geschminkt door Amber, een échte professionele grimeur. Wat waren de kinderen mooi geschminkt! We bedanken Herman en Jeroen voor de djemé-workshop, Amber voor het schminken en natuurlijk alle BeestenBenders voor de gezelligheid!

Bekijk foto's