Home / Events en foto's / Leiderdorp


29 Maart 2017

Verslag: BeestenBenders op bezoek bij de politie

BeestenBenders op bezoek bij de politie

Woensdag 29 maart zijn de BeestenBenders uit Leiderdorp op bezoek geweest bij de politie in Leiden. De BeestenBenders kregen op deze middag een exclusieve rondleiding op het politiebureau. Tijdens deze leuke middag konden de kinderen al hun vragen stellen die ze altijd al hadden willen weten over de politie.

Nadat alle BeestenBenders om drie uur waren gearriveerd kon de middag beginnen. Iedereen had er zin in! Eerst kregen de kinderen een presentatie door échte politiemannen. De politiemannen vertelde wat ze allemaal doen tijdens hun werk en wat ze daar allemaal voor nodig hebben. De kinderen mochten zelfs handboeien om doen, net als een echte boef! Ondertussen hadden de kinderen allerlei vragen en de politiemannen stelde ook vragen aan de kinderen.

Daarna mochten de kinderen van alles zien. Ze mochten op een politiemotor zitten en in de politie auto. politie vrouw Sharon deed zelfs de zwaailichten nog aan! De kinderen stonden met de vingers in de oren te kijken. Daarna mochten de BeestenBenders een echte politie cel bekijken! Heel spannend dus! Het was een geslaagde middag.