Home / Events en foto's / Leiden


17 December 2014

Verslag: BeestenBenders op de ijsbaan!

BeestenBenders op de ijsbaan!

Het is al bijna een traditie: De BeestenBende op de kerstmarkt en ijsbaan op de Nieuwe Rijn in Leiden! Ook deze keer waren meer dan 50 BeestenBenders aanwezig om de kerstmarkt eens goed op te ruimen. En het was een succes: vele zakken, grote blokken hout uit de Nieuwe Rijn en zelfs een plastic krat!

Tijdens het lopen konden de kids en begeleiders een beetje opwarmen bij de stand van Florence, die dit jaar partner is van de Winter Wonder Weken in Leiden. Bij het chalet van Florence konden de kinderen genieten van warme chocolademelk en marshmallows. Toen de kerstmarkt er weer brandschoon uit zag, trokken de BeestenBenders snel hun schaatsen aan om lekker te spelen op de ijsbaan. 

Rond half vijf was er een speciale gast: wethouder Roos van Gelderen kwam speciaal voor de BeestenBenders naar de ijsbaan! Ze vertelde trots te zijn op de BeestenBenders en had een bijzondere oorkonde om de kinderen te bedanken voor hun goede werk. 

De Kerstmarkt is nog tot 21 december open en de ijsbaan tot 4 januari. Ga jij er nog heen? Ga dan nog even gedag zeggen bij de Florence-stand op de kerstmarkt!

Was jij erbij? Kijk snel of je ook op de foto staat via de roze knop hieronder. 

Bekijk foto's