Home / Events en foto's / Hengelo


19 April 2017

Verslag: De BeestenBenders vieren Pasen

De BeestenBenders vieren Pasen

De bewoners van Huis Humanitas in Hengelo keken al uit naar deze middag, net als onze Hengelose BeestenBenders. Op deze gezellige middag hebben we met alle generaties Pasen gevierd!

De middag begon met een spectaculaire show van een echte goochelaar. Hij liet water verdwijnen uit een bekertje, hij toverde overal rode balletjes vandaan en hij verbaasde jong en oud. Uit de hele zaal hoorde je: 'Oooh' en 'Aaah'! De wethouder van Hengelo heeft de hele middag meegelopen met de BeestenBenders en de bewoners van Huis Humanitas. Het was mooi om te zien hoe jong en oud zich vebonden.

Dat verbinden deden ze in de vorm van de Grote Generatiequiz. De bewoners en kinderen zaten samen in een team en probeerden zo veel mogelijk goede antwoorden te geven. Dat was soms nog best lastig. Er zaten vragen tussen voor de jongere garde en vragen voor het oudere publiek. Gelukkig kwam iedereen er gauw achter dat overleg de sleutel was tot het winnen van de quiz! 

Buiten mochten de kinderen zich na het zoeken van chocoladepaaseitjes uitleven met skippybalken, duoklompen en steppen. Iedereen heeft een ontzettend leuke middag gehad in Hengelo!

Bekijk foto's