Home / Events en foto's / Geldrop-Mierlo


8 April 2015

Verslag: Kick-Off De BeestenBende in Geldrop-Mierlo!

Kick-Off De BeestenBende in Geldrop-Mierlo!

Woensdag 8 april vond in de gemeente Geldrop-Mierlo de officiële aftrap plaats van De BeestenBende. Tijdens de feestelijke kick-off knipte wethouder Miranda Verdouw een zwerfafvallint door, kregen de speurende kinderen een BeestenBende-outfit en was blaaskapel Mierle-Tonnekes aanwezig om er met muziek één groot spektakel van te maken!

Rond 14.30 stroomde het pleintje achter het gemeentehuis in Geldrop vol met nieuwsgierige ouders en kinderen, de blaaskapel en medewerkers van de Gemeente Geldrop-Mierlo. Van de BSO’s De Kersentuin, De Kinderkamer, Dolfijn, De Wonderwereld, Potje Knor en van de basisscholen De Regenboog en De Branding werden alle kinderen uitgenodigd om mee te doen met de kick-off. Zo’n 50 kinderen en begeleiders kwamen kennismaken tijdens dit evenement.

Na de officiële opening kregen alle kinderen die meededen aan de speurtocht een BeestenBende-outfit. In vol ornaat liep iedereen in optocht richting de markt. In de tussentijd werden er al vuilniszakken gevuld met rondzwervend afval! Vanaf de stand op de markt liep elk groepje een speurtocht waarbij ook winkeliers betrokken waren. Bij zowel Keurslager Reef als Bakkerij van den Broek kregen de kinderen iets lekkers. Bij de Rabobank, de Bruna, D-Reizen en Bloemist Bloem mochten de kinderen naar binnen voor een opdracht.

Bekijk foto's