Home / Events en foto's / Geldrop-Mierlo


11 Mei 2016

Verslag: BeestenBenders naar het sportspektakel!

BeestenBenders naar het sportspektakel!

Sportpark Braakhuizen aan de Winde vormde woensdag 11 mei het strijdtoneel voor sportieve taferelen. Deze middag gingen de BeestenBende-kinderen eerst het zwerfafval rondom het park te lijf, om vervolgens ook nog eens een opblaasbare stormbaan te trotseren. Wethouder Miranda Verdouw was ook aanwezig om de kinderen aan te moedigen.

Deze vreugdevolle middag begon met een jacht naar zwerfaval rondom het sportpark - een koud kunstje voor de doorgewinterde BeestenBenders. Na een half uurtje was er geen vuilnis meer te vinden en gooiden de kinderen de gevulde zakken bij de rest van het afval. Wethouder Verdouw benadrukte nogmaals hoe blij gemeente Geldrop-Mierlo is met de kinderen en ouders van De BeestenBende die zich inzetten voor een schoon Geldrop-Mierlo.

Toen kon het sportspektakel beginnen. De BeestenBenders lieten tijdens een spannende zwerafvalrace zien dat zij hard konden rennen en goed konden samenwerken. Dat teamwork was namelijk ook enorm belangrijk bij de race op skippyslangen die volgde. Alsof dat nog niet zwaar genoeg was wachtte daarna de stormbaan die de kinderen moesten overwinnen. Uitgeput door de inspanning in het heerlijke weer, smaakte een verfrissend drankje en koekje natuurlijk extra lekker.

Bekijk foto's