Home / Events en foto's / Doetinchem


18 December 2015

Verslag: BeestenBenders op schaatsen

BeestenBenders op schaatsen

Afgelopen vrijdag kwamen alle BeestenBenders uit Doetinchem bij elkaar in het centrum van de stad. Om 15:15 uur stonden de kinderen in hun BeestenBende-outfit klaar op het Simonsplein om er een kerstachtige middag van te maken.

De middag startte met een opruimronde door het centrum. De kinderen moesten tijdens de opruimronde langs vier verschillende winkeliers; de Intertoys, boekhandel Raadgeep & Berrevoets, Zuivelhoeve en de oliebollenkraam van Boulangerie Ben Melgers. Hier moesten de kinderen een kleine opdracht uitvoeren en kregen zij zelfs een kleinigheidje. Aan het eind van de opruimronde kregen alle BeestenBenders en hun begeleiders een lekkere oliebol bij de oliebollenkraam.

Na de opruimronde stond het schaatsen op het programma! De kinderen en begeleiders begaven zich naar de schaatsbaan op het Simonsplein, waar de schaatsen al meteen opgehaald konden worden. Dolenthousiast gingen de kinderen het ijs op en speelden zij spelletjes met elkaar.

Met deze gezellige, kerstachtige middag werd weer een jaar vol goede inzet en leuke BeestenBende-activiteiten afgesloten!

Bekijk foto's