Home / Events en foto's / Cuijk


22 November 2014

Verslag: BeestenBende On Tour

BeestenBende On Tour

Op zaterdag 22 november kwamen de BeestenBende-leden uit Cuijk samen op basisschool de Zevensprong die hun school beschikbaar stelde voor deze middag. Deze keer was er niet alleen een leuke middag voor de kinderen georganiseerd, maar ook voor de ouders en begeleiders. De kinderen deden mee aan een spannende theaterworkshop en de ouders en begeleiders kregen een kijkje achter de schermen bij de BeestenBende.

Om 13:00 uur druppelde iedereen binnen op de basisschool de Zevensprong. Hier werden de kinderen naar de knutselhoek gebracht en gingen de ouders/begeleiders met een kopje koffie/thee naar een lokaal voor een presentatie over De BeestenBende. Er was een interactieve ronde waar allerlei vragen werden gesteld.

De theaterworkshop werd geleid door Sep. Sep heeft op vele plekken in de wereld gewoond. In het theaterstuk neemt zij de kinderen mee op reis naar maar liefst vijf verschillende landen. De kinderen mochten zelf hun outfits maken en gingen al snel aan de slag.

Voor het toneelstuk moest natuurlijk veel geoefend worden. Om de beurt gingen de kinderen in groepen samen met Sep oefenen. Om 15:00 uur was het dan eindelijk tijd voor de grote voorstelling. Een beetje spannend vonden de kinderen het wel, maar ze hadden er erg veel zin in. De kinderen hebben een goede voorstelling neergezet waar de ouders en begeleiders in het publiek van hebben genoten. 

Het was een gezellige middag en nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid van basisschool de Zevensprong.

Bekijk foto's