Home / Events en foto's / Cuijk


11 Mei 2016

Verslag: BeestenBenders naar het sportspektakel!

BeestenBenders naar het sportspektakel!

Sportpark De Groenendijkse Kampen vormde woensdag 11 mei het strijdtoneel voor sportieve taferelen. Deze middag gingen de BeestenBende-kinderen eerst het zwerfafval rondom het park te lijf, om vervolgens ook nog eens een opblaasbare stormbaan te trotseren. 

Deze vreugdevolle middag begon met een jacht naar zwerfaval rondom het sportpark - een koud kunstje voor de doorgewinterde BeestenBenders. Na een half uurtje hadden de kinderen al een aantal zakken weten te vullen met zwerfafval. Daarna kon het sportspektakel pas echt van start gaan.

De BeestenBenders uit Cuijk lieten tijdens een spannende zwerafvalrace zien dat zij hard konden rennen en goed konden samenwerken. Dat teamwork was namelijk ook enorm belangrijk bij de race op skippyslangen en de race met tweepersoons loopzakken die volgde. Alsof dat nog niet zwaar genoeg was wachtte daarna de stormbaan die de kinderen moesten overwinnen. Uitgeput door de inspanning in het heerlijke weer, smaakte een verfrissend drankje en koekje natuurlijk extra lekker.

Bekijk foto's