Home / Events en foto's / Voor alle gemeenten


31 Mei 2014

Verslag: De Grote BeestenBende-dag 2014

De Grote BeestenBende-dag 2014

850 lunches, bijna 20 bussen en een stuk of wat dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. Dat is het recept voor de leukste dag van het jaar: de Grote BeestenBende-dag. Op 31 mei mochten vele BeestenBenders naar het Dolfinarium voor een dag vol shows, zeezoogdieren en een optreden van Djumbo.

De dag begon voor de meeste BeestenBende-kinderen en hun ouders op een parkeerterrein in de buurt, waar zij werden opgehaald door een grote touringcar. Deze touringcar bracht de BeestenBenders naar het Dolfinarium, waar ze door het Sep ontvangen werden. De BeestenBenders kregen een map en een V.I.B. keycord, waarmee ze de hele dag gratis toegang tot het Dolfinarium hadden.

Tussen 15:00 en 16:30 kregen de kids en hun begeleiders een lunch, waarna de gehele groep naar het DolfijndoMijn ging. Hier wachtte een speciale show, gepresenteerd door Sep. Na het zingen van de BeestenBende-rap, werd het podium snel vrijgemaakt voor meidengroep Djumbo, die met haar leuke liedjes zorgde voor een spetterend optreden. Relatief spetterend natuurlijk, want echt spetterend was de dolfijnenshow Aqua Bella, die volgde na het optreden van Djumbo.

Rond 18:00 was de show afgelopen en vertrok iedereen op aanwijzing van Sep weer richting de bussen en daarmee richting huis. De BeestenBende-dag was wederom een groot succes! Natuurlijk zijn er ook gedurende de hele dag foto’s gemaakt. Klik snel op de roze knop hieronder om ze te bekijken!  

Bekijk foto's